Netwerken in Duitsland

Omdat Duitsland met 83 miljoen inwoners veel groter is dan Nederland met 17 miljoen, is het hier minder gemakkelijk om te netwerken dan in Nederland. In Nederland ken je bijna iedereen wel om een hoek, wat bijvoorbeeld koude acquisitie veel eenvoudiger maakt, omdat je eigenlijk altijd wel warm binnenkomt. Niet getreurd, wij gaan op zoek naar de juiste contacten en het juiste netwerk voor de afzet van jouw producten en diensten. Al is het de cavia-club in Gröde of Wiedenborstel (dit zijn de de kleinste dorpen in Duitsland). Of, iets waarschijnlijker, de distributeur van biologische koekjes in Duitsland.

Je kunt ons voor de gehele DACH-regio benaderen. Wil je ondernemen in Zwitserland of expanderen naar Oostenrijk? Graag gaan we de zoektocht naar de juiste contacten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor je aan.

 

Deelname aan vakbeurs in Duitsland

Vakbeurzen zijn in Duitsland nog springlevend. Het is een uitstekende manier om veel bedrijven en de doelgroepen te benaderen, die voor jouw producten of diensten relevant zijn. Wil je meer informatie over de deelname aan een vakbeurs in Duitsland? Kijk dan hier.