Online recruitment in Duitsland

Geen zin om absurde bedragen te betalen voor nieuwe medewerkers in Duitsland? Wij kennen de kneepjes van het vak, die nodig zijn om voor jou geschikte medewerkers te vinden in Duitsland. Ook op het gebied van het zoeken van banen, “ticken” de Duitsers weer net iets anders dan wij Nederlanders. Wij kiezen de juiste online kanalen. En, laten we eerlijk zijn, een vacaturetekst zo opstellen, dat deze jouw doelgroep over de streep haalt om bij jouw bedrijf te solliciteren, is uiteindelijk ook weer online marketing.

Klantcase: Guidion in Duitsland

Voor Guidion recruteerden wij in Duitsland in een jaar tijd niet alleen een COO, maar ook 60 nieuwe monteurs – en de door ons geoptimaliseerde vacaturetekst staat nog steeds online. Voor een dienstverlener op het gebied van energie-efficiëntie, het Berlijnse bedrijf Perto, vonden wij meerdere installateurs, als ook medewerkers voor het team op kantoor met verschillende achtergronden (SHK Meister, TU achtergrond, IT, werkstudenten).

De definitieve keuze over wie je aanneemt en wie niet, is natuurlijk aan jou. Wij stellen de vacatureteksten op, kiezen de juiste kanalen en voeren het eerste kennismakingsgesprek.