De Duitse online markt betreden met online marketing expert Reichweite uit Berlin Prenzlauer Berg
Duitsland staat in de top 5 van e-commerce groeimarkten wereldwijd: een enorm aantrekkelijk land met 82 miljoen inwoners en een hoog welvaartsniveau.
Reichweite online marketing, Reichweite Susanne Klawer, Reichweite Berlin, Reichweite Berlijn, Reichweite marketing bureau, Reichweite marketing
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over ons

Lernen Sie uns besser kennen
Reichweite

De thuishaven van Reichweite is Berlijn Prenzlauer Berg, het vruchtbaarste stukje van Duitsland. Op 50 meter afstand van het hippe Friedrichshain. Reichweite werkt met een netwerk van Duitse en Nederlandse (online) professionals. Je contactpersoon spreekt natuurlijk Nederlands.

© e-pixler
Het brein achter Reichweite
Susanne Klawer

In 2016 werd Reichweite opgericht door Susanne Klawer. Als 50%NL-50%D mix merkt zij dat Duitsland steeds meer in trek raakt bij Nederlandse ondernemingen. En terecht. Met haar meer dan 82 miljoen inwoners en een stabiel economisch klimaat, is de Duitse markt enorm aantrekkelijk. Duitsland maakt deel uit van de top vijf e-commerce groeimarkten wereldwijd. En jouw onderneming kan deel uitmaken van dit succes!

 

Susanne’s achtergrond en professionele ervaring bij grote ondernemingen en online marketing bureaus komen samen in Reichweite. Haar klanten profiteren zowel van haar ervaring als haar creativiteit. Haar werkwijze in een notendop: luisteren naar wat jij zegt en de juiste vragen extraheren. Vervolgens een doelgericht plan formuleren, dit in de online praktijk uitvoeren en resultaten scoren voor jouw onderneming.