De Duitse online markt betreden met online marketing expert Reichweite uit Berlin Kreuzberg
Duitsland staat in de top 5 van e-commerce groeimarkten wereldwijd: een enorm aantrekkelijk land met 82 miljoen inwoners en een hoog welvaartsniveau.
Reichweite online marketing, Reichweite Susanne Klawer, Reichweite Berlin, Reichweite Berlijn, Reichweite marketing bureau, Reichweite marketing
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,cookies-not-set,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over ons

Lernen Sie uns besser kennen
Reichweite

De thuishaven van Reichweite GmbH is Berlijn Kreuzberg. We werken vanuit een van de hipste co-working spaces in Berlijn, de Factory Görlitzer Park (liefkozend: Görli). Met een enorme eigen ballenbak. Reichweite werkt, indien nodig, met een netwerk van Duitse en Nederlandse professionals. Je contactpersoon spreekt natuurlijk Nederlands.

© e-pixler
Het brein achter Reichweite
Susanne Klawer

In 2016 werd Reichweite opgericht door Susanne Klawer. Als 50%NL-50%D mix merkt zij dat Duitsland steeds meer in trek raakt bij Nederlandse ondernemingen. En terecht. Met haar meer dan 83 miljoen inwoners en een stabiel economisch klimaat, is de Duitse markt enorm aantrekkelijk. Duitsland heeft de grootste bevolking en sterkste economie van Europa. Wereldwijd maakt Duitsland deel uit van de top vijf e-commerce groeimarkten. En jouw onderneming kan deel uitmaken van dit succes! 

 

Susanne’s achtergrond en professionele ervaring bij grote ondernemingen en online marketing bureaus komen samen in Reichweite. Haar klanten profiteren van haar ervaring, creativiteit, doelgerichtheid en drive. Haar werkwijze in een notendop: luisteren naar wat jij zegt en de juiste vragen extraheren. Vervolgens een doelgericht plan formuleren, dit in de (online) praktijk uitvoeren en resultaten scoren voor jouw onderneming. Oftewel: klaar voor de start, af!

 

Haar thuishaven in Berlijn is Prenzlauer Berg. Daar woont zij op 50 meter afstand van het hippe, jonge Friedrichshain. Aan de andere kant van haar thuisbasis ligt een groot upcoming stadsdeel van Berlijn: Lichtenberg. Susanne woont sinds 6 jaar in Berlijn en houdt van de stad met het ruwe randje. De stad bruist en aan alle kanten wordt er gebouwd. De start up hub Berlijn is een inspirerende woon- en werkomgeving. De stad heeft elke doelgroep iets te bieden: van techno lover tot burgerlijke huismus.