Vakbeurs in Duitsland

Het tentoonstellen op of het bezoeken van vakbeurzen in Duitsland is een uitstekende manier om veel relevante bedrijven (B2B) of de juiste doelgroepen voor jouw producten of diensten (B2C) te benaderen. In elke grotere stad in Duitsland is er een Messegelände of grote evenementenlocaties, waar beurzen worden georganiseerd.

 

Duitsland is een groot land, dus denk goed na voordat je je voor de ene of de andere beurs aanmeldt. Zit de voor jouw relevante doelgroep bijvoorbeeld vooral in Zuid-Duitsland, dan is de deelname aan een Messe in München een goed idee. Ben je op zoek naar een stedelijke regio, kijk dan eens naar de Rhein-Main Region (Frankfurt, Wiesbaden, Mainz, Darmstadt) of Nordrhein-Westfalen (Köln, Düsseldorf, Essen, Dortmund, Duisburg, Bonn).

 

DE DUITSER WIL GRAAG IN HET DUITS TE WOORD WORDEN GESTAAN

Als Nederlanders spreken wij behoorlijk goed onze talen. We spreken minimaal Nederlands en Engels. Daarnaast ook Frans, Spaans en Duits. Dat siert ons. Maar is de kennis van de Duitse taal voldoende om op een beurs te gaan staan? Onze ervaring op de Duitse beurzen is, ondanks het vaak internationale karakter, dat al gauw zo’n 75% van de bezoekers toch uit Duitsland komt, of uit de DACH regio. De Duitse beursbezoeker wil graag in het Duits te woord worden gestaan. Soms gaat Engels ook, maar Duits heeft daarbij toch zijn voorkeur. Daarbij ondersteunen we je graag. Neem contact met ons op!

 

MEDEWERKER DUITSLAND ZIEK

Ook kan het gebeuren dat je accountmanager voor de Duitse markt of voor de DACH regio ziek is geworden. Dat is natuurlijk geen reden om de deelname aan de beurs niet door te laten gaan. Misschien kunnen wij je uit de brand helpen met de Messe Teilnahme.

 

PROACTIEVE BEURSDEELNAME

Op een beurs in Duitsland staan is één. Maar wat doe je, als je op die Duitse beurs staat? Onze observatie is, dat de Duitse bedrijven vaak afwachtend in of achter de beursstands staan. Zonde.  Dáár kun jij de vruchten van plukken! Graag gaan wij samen met jou op of rond het gangpad staan om de Duitse beursbezoekers attent te maken op jouw product of dienstverlening. Daardoor genereer je veel meer beurstraffic en haalt daarmee waardevolle nieuwe beursleads binnen. En het is ook nog eens veel leuker dan afwachten totdat er iemand eens een vraag komt stellen. Extra mooi, als je beursmateriaal (brochures, flyers, prijslijsten, visitekaartjes, etc.) ook in het Duits beschikbaar zijn. Ook daarbij helpen we je graag.

WIR WÜNSCHEN EINE GUTE MESSE UND VIEL ERFOLG!